Organisatie

Que-tech is in 2019 opgericht en is een echte Startup met volop ruimte voor pionieren en nieuwe klanten aanboren. Het is een voordeel dat we door de samenwerking met zusterbedrijf Scheer & Foppen Installatietechniek (SFI) jarenlange ervaring in de stadsverwarming branche hebben. Que-tech ontwikkelt samen met haar productiepartner in Oostenrijk innovatieve afleversets en overdracht stations om te plaatsen in collectieve warmte en koude distributiesystemen. Kwaliteit en functionaliteit zijn onze speerpunten en onze oplossing biedt Installatiebedrijven een unieke kans op standaardisatie, kostenbesparing en beduidend kortere doorlooptijd.

Functie

Voor uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een technsiche Account Manager. Een echte professional die kan terugvallen op een goed onderhouden netwerk en dit heeft opgebouwd in een technische omgeving, bijvoorbeeld bij een producent van technische producten zoals bijvoorbeeld pompen, klimaattechniek, verwarmingstechniek of soortgelijke dienstverlening. Je werkt nauw samen met de Sales Support medewerker die al sinds de start aanwezig is. Jij gaat je focussen op de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Uitbreiden van de naamsbekendheid onder technische adviesbureaus, installateurs, wooncorporaties, gemeenten, energieleveranciers

  • In kaart brengen DMU en actief benaderen van deze stakeholders

  • Het uitwerken van aanbestedingen en offertes en de benodigde technische specificaties daartoe verzamelen

  • Fungeren als aanspreekpunt voor klanten en relaties

  • Bezoeken netwerkbijeenkomsten, beurzen n benaderen van fabrikanten en leveranciers

  • Marketing en communicatie plan opstellen

Functie-eisen

Een doorbijter, iemand die vasthoudt en in kansen denkt. Samen met je collega’s bouwen jullie aan een horizon voor de komende jaren en kijk je samen hoe je daar gaat komen en wat daar voor nodig is. Je kunt goed luisteren en zorgt voor een goede samenwerking die gebaseerd is op wederzijds respect en een zelfde inzet en ambitie. Je houdt van pionieren; liever een wit canvas waarop je van start kan gaan dan binnen de al neer gezette lijntjes blijven. Je doet geen loze beloftes maar maakt waar wat je zegt.

Naast HBO werk-en denkniveau beschik je over minimaal 5 jaar ervaring als accountmanager, productmanager of business development manager. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur de Duitse taal.

Inlichtingen

Anne Marije Visser 06-47088891

Sollicitatie

Anne Marije Visser 06-47088891

Spread the love