360talent Security, dé bemiddelaar voor de beveiligingsbranche

360talent is een in 2018 opgericht wervingsbureau. Verspreid over meerdere vestigingen door heel Nederland heeft 360talent vandaag de dag een landelijke dekking gerealiseerd. Kenmerkend aan 360talent is onze vestiging op het overzeese eiland Curaçao. Op het zonnige eiland werkt het 360talent team van sourcers en recruiters. Onze toppers daar houden zich elke dag weer bezig met het speuren naar topkandidaten voor de securitybranche. Als ze die eenmaal hebben gevonden, neemt de 360talent familie in Nederland het werving- en selectieproces van ze over. Voor de securitybranche heeft 360talent een landelijk team van zowel ervaren consultants als ervaren senior consultants klaar staan. Deze professionals houden zich expliciet bezig met het werven en selecteren van geschikte medewerkers voor de beveiligingsbranche.

De werving van beveiligers

De securitybranche is in de laatste paar decennia erg veranderd. 20 jaar geleden volstonden in de beveiligingswereld nog de uit de kluit gewassen mannen enkel vanwege hun fysieke voorkomen. Vandaag de dag is de standaard voor securitymedewerkers veel hoger komen te liggen. De securitysector is op elk terrein geprofessionaliseerd. Van de beveiliger van nu wordt een stukje gastheerschap verwacht. Gastheerschap die een prettig verblijf van zowel gasten, passagiers als medewerkers garandeert terwijl de veiligheid de hoogste prioriteit blijft houden. De securitymedewerker van nu beschikt over goede communicatieve vaardigheden, sociale vaardigheden en normen en waarden. Die weet dat het merendeel van lastige situaties met praten wordt opgelost en pas fysiek ingrijpt als het niet anders kan. Ook is de diversiteit een veel prominentere rol gaan spelen in de securitybranche. Onze samenleving is er in enkele decennia heel anders uit gaan zien. De securitysector heeft als geen andere beroepstak behoefte aan medewerkers die zich thuis voelen in onze diverse samenleving en die daar goed op kunnen anticiperen. 360talent kijkt bij het werven van securitypersoneel verder dan alleen het hebben van het vereiste diploma. Juist zaken zoals diversiteit, gastheerschap en persoonlijkheid zijn voor 360talent belangrijke kenmerken waar wij securitypersoneel op selecteren.

De businesspartner voor luchthavenbeveiliging

Als er een sector is waar 360talent de absolute knowhow van in huis heeft wat betreft het werven en selecteren van goed personeel, dan is het wel de securitysector. Rond de millenniumwisseling had Schiphol eveneens te kampen met personele problemen die waren te wijten aan een gebrek aan luchthavenbeveiligers. Aan ons detacheringsbureau van destijds, Logher Group, werd gevraagd een bijdrage te leveren om Schiphol weer optimaal te laten functioneren. In een jarenlange samenwerking hebben wij laten zien een betrouwbare businesspartner te zijn voor de beveiligingsorganisaties. In een periode van zes jaar tijd zijn wij verantwoordelijk geweest voor letterlijk duizenden mensen die als beveiliger aan de slag zijn gegaan. Voor deze prestatie staan we vandaag de dag nog steeds bekend. Niet voor niets zijn we wederom gevraagd om de personele problemen qua beveiliging op Schiphol op te lossen.

“Restoring the magic at Schiphol” is anno 2022 de slogan waarmee Schiphol te werk gaat om de personele problemen te herstellen. 360talent is er trots op dat zij wederom op de barricaden mogen staan om Nederlands grootste luchthaven er weer bovenop te helpen met het werven van beveiligers.

De diensten die 360talent Security te bieden heeft

Wij helpen je graag bij zowel operationele als strategische vraagstukken op het gebied van personele bezetting. Je kan bij 360talent terecht voor onder andere de volgende wervingsvormen:

360 logo white

Co-Sourcing

Een Co-Sourcing oplossing is ideaal voor opdrachtgevers die op jaarbasis continu meerdere beveiligers nodig hebben. Kenmerkend aan Co-Sourcing is dat wij ook de begeleiding en ontwikkeling van de medewerkers op ons nemen. Minstens één dag in de week zal een 360talent consultant bij jou op locatie aanwezig zal zijn om de ontwikkeling en begeleiding van de beveiligers te optimaliseren.

360 logo black

Werving & Selectie

Bij een werving & selectie procedure selecteren en werven wij een beveiliger voor jou. Wanneer wij de juiste beveiliger(s) hebben gevonden, neem jij ze rechtstreeks in dienst. Onze samenwerking begint met een kennismakingsgesprek. We gaan samen om de tafel zitten waarbij wij jouw wensen en bedrijfsmodel goed in kaart brengen. Met onze ervaring en kennis van de securitybranche gaan wij vervolgens op zoek naar de geschikte kandidaten voor jouw organisatie. Hierbij kijken we niet alleen naar de vaardigheden en capaciteiten van de kandidaat, maar ook of zijn of haar persoonlijkheid past binnen jouw organisatie.

360 logo white

Detachering

Detachering biedt een uitkomst wanneer je geen continu vraag hebt naar beveiligers, maar wel een plotselinge vraag hebt. Door onvoorziene omstandigheden kun jij van de ene op de andere dag een vraag hebben naar een beveiliger om je teamkracht op peil te houden. Door langdurig verzuim, verlof of wat voor reden dan ook. Wij helpen jou graag mee om het tijdelijke gat in je personeelsbestand op te vullen.

Do what you do best, outsource the rest

Bij 360talent Security houden we niet van zelfbevlekking toch laten we andere ons graag vertellen hoe goed we zijn.

Selectie 90%
Deskundigheid 96%
Begeleiding 85%
Fun 100%

De creativiteit & maatschappelijke betrokkenheid van 360talent

De maatschappelijke betrokkenheid van 360talent heeft voor de security sector een groot voordeel. De beveiligingsbrache heeft vandaag de dag meer dan ooit behoefte aan een personeelsbestand dat een goede afspiegeling van de maatschappij weergeeft. Beveiligers die midden in onze multiculturele samenleving staan en goed om kunnen gaan met verschillende culturen. Van de beveiligingsmedewerker van nu wordt eveneens gevraagd om de taal van de straat te begrijpen zonder erin mee te gaan. Om (potentieel) lastige situaties efficiënt te kunnen vertalen naar correct aanpassend gedrag.  Diversiteit is daarom voor 360talent één van de kernpunten op het gebied van werving & selectie voor de security sector.

Van kansarm naar kansrijk met de 360talent Academy

360talent zet zich ook actief in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer volledig te laten meedraaien. Mensen die vanwege hun afkomst moeilijkheden ervaren op de arbeidsmarkt, krijgen via 360talent alle mogelijkheden om hun vaardigheden te ontplooien. 360talent zet zich ook graag in voor mensen die geen baan kunnen vinden wegens een gebrek aan diploma`s. Als de wil er bij de kandidaat er is, creëren wij de weg. Zo ben jij als opdrachtgever ervan verzekerd dat je niet alleen een gediplomeerd beveiliger in huis haalt, maar ook een gemotiveerd beveiliger. 360talent heeft een uitgebreid opleidings- en begeleidingstraject om talentvolle securitymedewerkers alsnog aan hun diploma`s te helpen. Dit traject bestaat uit theorie, stagelopen bij jou als opdrachtgever om vervolgens in de praktijk bij jou aan de slag te gaan. De intensieve begeleiding neemt 360talent op zich terwijl jij als opdrachtgever vanaf de allereerste dag betrokken bent. Hiernaast verzorgen wij ook essentiële vaardigheden zoals omgaan met agressie.

In 2023 gaan we nog dieper op in op het begeleiden en opleiden van onze kandidaten. Na een jarenlange voorbereiding gaan we in 2023 van start gaan met ons eigen opleidingsinstituut, de 360talent Academy. Wij zijn ervan overtuigd dat we met de 360talent Academy onze kandidaten nog beter kunnen opleiden, trainen en begeleiden. Zodat we vervolgens jou als opdrachtgever een nog betere dienst kunnen leveren.

Neem contact met ons op

Als jij ondersteuning nodig hebt bij je personele bezetting, helpt 360talent jou daar graag bij. Met onze ervaring, kennis en toekomstvisie zijn wij jou graag van dienst bij elk vraagstuk die jij maar hebt op het gebied van recruitment binnen de security. Of het nu gaat om een kortdurende strategische bezetting of een permanente operationele bezetting, met onze expertise van de securitybranche denken wij graag met jou mee!

360talent werkt niet volgens een vast patroon. Wij opereren vanuit de gedachte dat elk bedrijf uniek is. Vanuit dat perspectief analyseren wij jouw organisatie om vervolgens een plan van aanpak op te stellen. Zo komt er voor jouw organisatie een op maat gemaakte oplossing tot stand.

Hieronder zie je op welke manieren je allemaal contact met ons kunt opnemen. Neem contact met ons op als je meer wilt weten wat 360talent voor jou als opdrachtgever in de security allemaal kan betekenen!

Adres Hoofdkantoor

Rendementsweg 31A
3641 SK Mijdrecht
Nederland

Contactgegevens
Medewerkers
Bedrijfsgegevens

360talent BV
Kvk: 70933332
BTW: NL.8585.16.263.B.01

  Door op de knop hierboven te klikken ga je akkoord met onze Privacyverklaring. Wij gebruiken jouw informatie alleen om contact met je op te nemen. Binnen 48 uur hoor je van ons!

  logo 2
  logo 4
  nen-4400-1
  ×

  Hallo!

  Bij 360talent houden we niet van lange sollicitatieformulieren. Stuur ons een berichtje we appen verder. Klik hieronder op ons logo en je krijgt meteen iemand op de whatsapp!

  ×