360talent, een professioneel & gedreven team

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste medewerkers. Je hoeft je vanaf dat moment geen zorgen meer te maken over openstaande vacatures. Dat betekent dat we altijd kijken hoe we de organisatie het beste kunnen helpen. We zijn al jaren actief in de vakgebieden ICT, Financieel, Techniek, Commercieel, Facilitair, Logistiek, Security en HR. Binnen onze vakgebieden zijn verschillende invullingen mogelijk: uitzenden, werving & selectie, detachering en payroll.
Welke oplossing we ook voor je hebben, de manier waarop we daar invulling aan geven maakt het verschil. 360talent ervaren geeft je het beste beeld, maar een aantal dingen kunnen we je alvast beloven. Zo beloven we je dat de oplossingen die we hebben direct implementeerbaar zijn. Zodat je meteen resultaat ervaart. We beloven je ook dat we goed bereikbaar zijn. Welke belangrijke last-minute aanvraag je ook hebt, samen lossen we het op. Werken we samen, dan gaan we er  volledig voor. Dat betekent dus niet u vraagt en wij draaien, maar dat betekent samenwerken. Dit zorgt ervoor dat we uiteindelijk geweldige resultaten behalen. 360talent werkt vanuit Apeldoorn, Den Bosch, Groningen en Zoetermeer en onderscheidt zich door een innovatieve aanpak. We denken altijd in kansen, verandering, groei en snelheid. Deze energie voel je als je bij ons binnenstapt of ons aan de lijn hebt. We hebben plezier in wat we doen, dat maakt het verschil.

Onze Diensten

Hoe kan je ervoor zorgen dat je als bedrijf jouw openstaande functies invult zonder verlies van focus op je dagelijkse werkzaamheden?
Wij helpen je graag bij het werven van de juiste professionals voor jouw organisatie. 360talent is een specialistisch recruitmentbureau. We zijn al jaren actief in verschillende vakgebieden. Onze Consultants zijn gespecialiseerd in een specifiek vakgebied.

 • Uitzenden

  Uitzenden

  Dit is een vorm van dienstverlening waarbij wij personeel aan jou ter beschikking stellen. 360talent is formeel werkgever, jij hebt leiding en toezicht. Alle administratieve handelingen en ziekterisico’s liggen bij Randstad. Uitzenden is ideaal als je je team wilt uitbreiden, maar nog niet weet voor hoe lang. Voor het opvangen van onverwachte pieken in je personeelsbehoefte. Of het tijdelijk vervangen van een zieke medewerker. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker.

  Thumb
 • Detacheren
  Verbinden

  Detacheren

  Dit is een vorm van dienstverlening waarbij wij personeel aan jou ter beschikking stellen.  360talent is formeel werkgever, jij hebt leiding en toezicht. Alle administratieve handelingen en ziekterisico’s liggen bij 360talent. Uitzenden is ideaal als je je team wilt uitbreiden, maar nog niet weet voor hoe lang. Voor het opvangen van onverwachte pieken in je
  personeelsbehoefte. Of het tijdelijk vervangen van een zieke medewerker. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker.

 • Weving & Selectie

  Weving & Selectie

  In een sollicitantenmarkt waar talent soms schaars is, neemt onze dienst werving en selectie verder toe. Vooral sollicitanten met unieke vaardigheden of specifieke kennis worden in toenemende mate direct in vaste dienst genomen door onze opdrachtgevers. 360talent zoekt het personeel; jij regelt het contract en alles rondom het werkgeverschap. De concrete
  invulling is aan jou en je nieuwe werknemer. Je betaalt ons slechts een fee voor bemiddeling.

  Netwerk
 • Payroll
  Verbinden

  Payroll

  Je hebt zelf een geschikte kandidaat gevonden om bij je te komen werken, maar je wilt het formele werkgeverschap graag uitbesteden. Door de medewerker aan te melden bij 360talent besteed je de administratie en risico’s uit en kan de medewerker op flexibele basis bij jou beginnen. Je betaalt een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker.

 • RPO

  Recruitment Process Outsourcing

  Het gedeeltelijk of volledig uitbesteden van het recruitmentproces middels een RPO oplossing kan je ondersteunen bij de meest complexe en uitdagende wervingsvraagstukken. 360talent biedt inzicht in het recruitmentproces, verlaagt kosten, en verhoogt de kwaliteit van nieuw, al dan niet schaars, personeel. We bieden een, eventueel wereldwijde, wervingsaanpak op maat, ondersteund door data en recruitment technologie.

  Netwerk
 • Interim Recruitment
  Verbinden

  Interim Recruitment

  Bij interim recruitment wordt een recruiter op flexibele basis ingehuurd door jouw organisatie om een tijdelijk wervingsprobleem op te lossen. Onze recruiter is de gelijkwaardige recruitment partner voor jouw organisatie. Hij neemt alles op het gebied van recruitment voor je uit handen en werkt bij jou op locatie. Samen met onze recruiter bespreek je de recruitment behoefte in jouw bedrijf en stel je de omvang van de opdracht vast. 360talent factureert op basis van een van te voren overeengekomen uurtarief.

Do What You Do Best. Outsource The Rest.

Bij 360talent houden we niet van zelfbevlekking toch laten we andere ons graag vertellen hoe goed we zijn.

Goede Voorselectie 90%
Ontzorgen 96%
Aandacht & Energie 70%
Deskundigheid 84%

Waarom werken met 360talent?

We denken altijd in kansen, groei en verandering. En in snelheid. Het zorgt ervoor dat we de markt voorblijven. Zodra je bij ons binnenstapt, voel je het: de 360talent-vibe. Wij noemen het ook wel onze DNA. We zijn ervan overtuigd dat ons DNA de motor is achter ons succes. Dat we zoveel tevreden klanten hebben, zit hem namelijk in het type mensen dat bij ons werkt. Want hoe verschillend wij ook zijn, één ding hebben wij allemaal met elkaar gemeen: wij willen het beste voor onze klant! Oh, en misschien wel het belangrijkste: we hebben enorm veel plezier in wat we doen. Dat maakt verschil.

 • Plezier

  Plezier staat bij ons bovenaan. Plezier in ons werk, met elkaar en met iedereen waar wij mee samenwerken. Wij krijgen energie van mensen en willen dat iedereen plezier aan onze werkzaamheden beleeft. Daarom is plezier voor ons het belangrijkste.

 • Snelheid

  Wij begrijpen dat je snel iemand in jouw team wil aannemen. Zeker als het gaat om een (interim) professional. Deze stellen wij binnen 3 tot 7 dagen aan je voor.

 • Ervaren Professionals

  We stellen alleen de professionals voor die perfect bij jouw organisatie passen qua werkervaring, ambitie én persoonlijkheid. Door onze specialisatie kennen we ervaren professionals in het vakgebied.

 • Hoog niveau

  Leren en ontwikkelen staat bij ons centraal. Door middel van onze persoonlijke coaching en  door het bieden van opleidingen via onze eigen 360talent Academy beschikken onze professionals altijd over actuele kennis. Daarnaast zijn ze op de hoogte van de ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

 • Samenwerken

  Natuurlijk vinden wij een goede samenwerking erg belangrijk. Met jou als opdrachtgever en ook met onze professionals. Dat is de reden dat we jou en je organisatie graag beter leren kennen. Omdat we ook onze professionals goed kennen maken we snel, de juiste match. We denken niet alleen met je mee maar kijken met je mee naar de toekomst.

Reviews

“You’re not just recruiting employees, but are sowing the seeds of your reputation.”
-Red Adair-

Laten we kletsen!

360talent ondersteunt bedrijven bij strategisch, tactisch en operationeel recruitment. Onze oplossingen zijn per organisatie uniek, maar vooral innovatief en gedacht vanuit de business.

  Door op de knop hierboven te klikken ga je akkoord met onze Privacyverklaring. Wij gebruiken jouw informatie alleen om contact met je op te nemen. Binnen 48 uur hoor je van ons!

  Apeldoorn

  Lange Amerikaweg 61

  7332 BP Apeldoorn

  Den Bosch

  Europalaan 28D

  5232 BC ’s-Hertogenbosch

  Groningen

  Zernikepark 12

  9747 AN Groningen

  Zoetermeer

  Bredewater 16

  2715 CA Zoetermeer

  logo 2
  logo 4
  nen-4400-1
  ×

  Hallo!

  Bij 360talent houden we niet van lange sollicitatieformulieren. Stuur ons een berichtje we appen verder. Klik hieronder op ons logo en je krijgt meteen iemand op de whatsapp!

  ×