360talent, een professioneel & gedreven team

Al onze recruitment specialisten die deel uitmaken van onze vestigingen in Apeldoorn, Den Bosch, Groningen, Kampen, Zoetermeer, Rotterdam en ons hoofdkantoor in Mijdrecht vormen gezamenlijk de 360talent familie. Onze gedrevenheid en innovatieve aanpak om de perfecte match te vinden tussen opdrachtgevers en kandidaten maakt 360talent het onderscheidende detacheringsbureau dat wij zijn. Bij de werving van potentiële kandidaten kijken wij verder dan naar het invullen van een functie alleen. Wij kijken naar de groei, de verandering en de kansen die een kandidaat in een organisatie teweeg kan brengen. Het is onze passie om de capaciteiten en vaardigheden van elke kandidaat te ontdekken, waarbij de specifieke vraag van de opdrachtgever centraal staat.

De focus van 360talent

360talent richt zich op het tot stand laten komen van de perfecte match tussen een werkgever en een werknemer. Om daarin te slagen, kijken wij niet alleen naar de wensen en specifieke vragen van de opdrachtgever, maar ook naar die van onze kandidaten. Want in een goed huwelijk zijn beide partijen gelukkig. Onze focus ligt daarom op het creëren van zowel een hoge klanttevredenheid als een hoge kandidaat tevredenheid. Door deze focus verricht 360talent elke dag weer het werk waar wij zo blij van worden en wat wij met zo veel plezier uitoefenen. Het vinden van de perfecte kandidaat voor de juiste organisatie.

De passie van 360talent

360talent weet dat slechts één iemand het verschil kan maken binnen een organisatie. Het zijn die extra paar handen met dat denkvermogen dat jouw team de versterking geeft die zo nodig is. Onze selectieprocedure gaat verder dan slechts het werven van een kandidaat die beschikt over de juiste technische skills en vaardigheden. Het is onze passie om de kandidaat te vinden die beschikt over die ijzersterke combinatie van vaardigheden, potentie, motivatie en karakter. Het is deze passie die ons elke dag weer de energie geeft om te doen wat wij zo geweldig leuk vinden. Het vinden van die ijzersterke kandidaat die daadwerkelijk van toegevoegde waarde is binnen een organisatie.

De diensten die 360talent te bieden heeft

De professionals van 360talent denken graag met jou als opdrachtgever mee over de gewenste vorm van detachering. Behalve detachering biedt 360talent ook CoSourcing oplossingen aan en in specifieke gevallen ook Werving & Selectie oplossingen.

360 logo white

Co-Sourcing

Bij een Co-Sourcing oplossing gaan wij niet alleen zelf de verbintenis aan met een kandidaat, 360talent staat dan ook garant voor de begeleiding en ontwikkeling van de kandidaat. Wij zijn formeel werkgever, jij als opdrachtgever hebt de leiding en toezicht. Door een CoSourcing oplossing houden wij de lijntjes kort. Doordat wij zo in staat zijn om snel te schakelen, kunnen wij ervoor zorgen dat er snel een professional klaar staat om de gevraagde diensten te kunnen leveren. Na de overeengekomen dienstperiode, kan jij vervolgens onze professional kosteloos overnemen.

360 logo black

Werving & Selectie

De Werving & Selectie procedure start met een uitgebreid voorgesprek met jou als opdrachtgever. Hierna voeren wij nog eens een grondige analyse uit alvorens wij de vacature opstellen. Wanneer de geschikte kandidaat zich niet in ons netwerk bevindt, gaan wij actief naar de juiste kandidaat op zoek. Dit hele proces van werving & selectie nemen wij onvermoeid op ons, zodat jij als opdrachtgever er zeker van kan zijn dat wij jou kennis laten maken met de beste kandidaten die er voor jouw organisatie beschikbaar zijn. Onze missie eindigt pas wanneer wij de geschikte kandidaat voor jou hebben gevonden. Vandaar neem jij het over en treedt de kandidaat rechtstreeks bij jou in dienst.

360 logo white

Detachering

Door langdurig verlof, verzuim of andere onvoorziene omstandigheden kan de situatie zich voordoen dat jouw organisatie versterking nodig heeft. En dan het liefst het type versterking dat er vanaf de eerste dag staat. De kracht van 360talent is dat wij ons volledig inzetten om voor elke organisatie de geschikte kandidaat te vinden. Bij detacheren wordt de contractduur voorafgaand aan het dienstverband vastgesteld. Je betaalt enkel de gewerkte uren van onze professional volgens het afgesproken uurtarief van de kandidaat. Alle verdere verantwoordelijkheden en administratie behorend tot het werkgeverschap ligt volledig bij 360talent.

Do what you do best, outsource the rest

Bij 360talent houden we niet van zelfbevlekking toch laten we andere ons graag vertellen hoe goed we zijn.

Selectie 90%
Deskundigheid 96%
Begeleiding 85%
Fun 100%

Waarom kiezen voor 360talent

De huidige wereld wordt gekenmerkt door de snelheid waarmee alle ontwikkelingen gepaard gaan. 360talent omarmt die snelheid. Want elke ontwikkeling en groei in welke sector dan ook biedt kansen en mogelijkheden waar wij altijd als eerste in willen springen om onze concurrentiepositie in onze markt te behouden en te verstevigen.

Deze snelheid geeft 360talent de vibe waar wij zo bekend om staan. Op de hoogte blijven en inspringen in de allernieuwste trends zit simpelweg in ons DNA. Want wij geloven dat de dag van vandaag ons die nieuwe inzichten verschaft die ons morgen beter zal maken. Bij het zoeken naar al onze kandidaten kijken wij of ook zij het DNA in zich hebben waarin onze kenmerkende 360talent-vibe zo goed gedijt.

Dat DNA wat wij zoeken in onze kandidaten uit zich voor een groot deel in het karakter van hen. Onze selectieprocedure stopt niet na het vinden van kandidaten met een HBO of WO werk- en denkniveau. Onze selectieprocedure stopt ook niet na het vinden van kandidaten met de gewenste werkervaring, technische kennis en vaardigheden. Daar begint onze selectieprocedure pas. Want boven alles zoeken wij in onze kandidaten het stukje karakter en persoonlijkheid dat samen met de gewenste vaardigheden jouw organisatie een kwaliteitsimpuls zal geven.

Partner voor onze opdrachtgevers, coaches voor onze kandidaten

360talent gelooft dat mensen morgen meer kunnen dan vandaag. En wij halen alles uit de kast om dat te bewerkstelligen. Om dit te bereiken treden wij naar al onze opdrachtgevers op als een betrouwbare en bereikbare partner die graag meedenkt met vraagstukken en praktische oplossingen biedt.

Wij vullen dan ook niet slecht functies in, wij verbeteren organisaties waar wij maar kunnen. Standaardpakketten leveren wij niet, enkel op maat gerichte adviezen. Om zo de mensen aan jouw organisatie te leveren waarop jij kan bouwen. Uit het oog, is bij 360talent nooit uit het hart. De begeleiding van kandidaten stopt niet als ze eenmaal zijn begonnen met hun nieuwe functie onder jouw toezicht. Wij blijven met zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten in nauw contact staan. Zo optimaliseren wij niet alleen het functioneren van onze kandidaten, maar ook van jouw organisatie. Waar nodig geven wij handvaten om het beste uit onze kandidaten te halen en ze naar een nog hoger niveau te tillen.

Neem contact met ons op

Of jij nu ondersteuning nodig hebt op het gebied van strategisch, tactisch of operationeel recruitment, 360talent ondersteunt en helpt jou bij al jouw vraagstukken. Hierbij werken wij nimmer volgens een vast stramien, maar leveren wij per organisatie een unieke oplossingsgerichte toepassing.

De centrale vraag vanuit jouw organisatie staat hierbij altijd centraal. Daarop volgt onze grondige analyse waarop wij onze selectieprocedure gaan toespitsen. Een selectieprocedure die uniek, innovatief en met het hart voor jouw organisatie uitgevoerd zal worden.

Adres Hoofdkantoor

Rendementsweg 31A
3641 SK Mijdrecht
Nederland

Contactgegevens
Medewerkers
Bedrijfsgegevens

360talent BV
Kvk: 70933332
BTW: NL.8585.16.263.B.01

  Door op de knop hierboven te klikken ga je akkoord met onze Privacyverklaring. Wij gebruiken jouw informatie alleen om contact met je op te nemen. Binnen 48 uur hoor je van ons!

  logo 2
  logo 4
  nen-4400-1
  ×

  Hallo!

  Bij 360talent houden we niet van lange sollicitatieformulieren. Stuur ons een berichtje we appen verder. Klik hieronder op ons logo en je krijgt meteen iemand op de whatsapp!

  ×