Betaald IT Traineeship zonder ervaring in de IT!

Heb je geen achtergrond of relevante opleiding in de IT maar wil je je toch ontwikkelen in de meest innovatieve sector die er bestaat? Die mogelijkheid bieden wij jou als net afgestudeerde met ons op maat gemaakte IT Traineeship waarbij wij jou vanaf dag 1 een uitstekend salaris bieden.

Het 360talent IT Traineeship is voor geen enkele trainee hetzelfde en wordt voor een groot deel bepaald door jouw eigen wensen en voorkeuren. Samen met jou stippelen we een speciaal voor jou op maat gemaakt opleidingstraject uit van 18 maanden. Door het uitvoeren van een persoonlijkheidsanalyse brengen wij nauwkeurig jouw interesses in beeld. Dit helpt ons niet alleen om te bepalen welke functies jou eventueel goed liggen, het helpt ons ook om de perfecte match te vinden tussen jou en één van onze opdrachtgevers.

Jij krijgt een grote vrijheid om zelf het traineeship in te vullen door de grote keuze aan cursussen en masterclasses die je kan volgen. Want als jij gemotiveerd bent om hard te willen werken en jezelf te blijven ontwikkelen, zijn wij bereid om in jou te investeren!

Gaandeweg het traineeship kijken wij samen wat jou het beste ligt en vervolgens leiden wij jou daarvoor op!

Hoe ziet het 360talent IT Traineeship eruit?

In de E-learning omgeving van onze 360talent Academy zetten wij voor jou een op maat gemaakt studieplan klaar. Het IT Traineeship begint met een bootcamp van 1 week waarin wij jou alle basisprincipes en benodigde vaardigheden aanleren voor een vliegende start in de IT.
In de tweede week plaatsen wij jou gelijk bij één van onze supergave opdrachtgevers waar je direct werkervaring op gaat doen. Eenmaal geplaatst bij één van die topbedrijven, is het IT Traineeship allerminst voorbij. Integendeel, hier begint het pas!

De werkervaring die jij vanaf dan op gaat doen, zal in het eerste jaar het fundament zijn van het traineeship waar jij de rest van je leven profijt van zal blijven houden.
Naast het opdoen van werkervaring zal je in de eerste maand ook de officiële certificaten ITIL Fundamentals & Office 365 behalen.

Vanaf het tweede jaar ga jij samen met ons jouw unieke carrière pad verder invullen. Je hebt nu alweer een jaar lang werkervaring opgedaan zodat je nu goed weet wat je wel en niet wil. Jij mag je nu gaan specialiseren in één van de vele vakgebieden die de IT te bieden heeft. In dit tweede jaar van je traineeship zal jij wederom erkende certificaten en diploma`s gaan behalen zoals SCRUM of cybersecurity.

Naar wie zijn we op zoek?

 • Je hebt zin in de start van een mooie carrière;
 • Ervaring in IT is niet nodig;
 • Je bent HBO en/of WO afgestudeerd;
 • Je valt op door je sociale en communicatieve vaardigheden;
 • De gouden combinatie van motivatie, karakter en potentie;
 • Je hebt ervaring met Microsoft Office (een pré);
 • Je hebt een rijbewijs (of bereid deze te behalen i.v.m. leaseauto);
 • Je kunt minimaal 32 uur per week werken, voorkeur voor fulltime;
 • Je beheerst het Nederlands en Engels goed.

De intake procedure van het 360talent IT Traineeship

Enthousiast geworden over ons traineeship dat wij voor jou helemaal op maat gaan maken?
Maak dan vandaag nog jouw interesse kenbaar door ons te benaderen. Als je doorscrollt naar beneden vind je alvast onze contactgegevens.
We vertellen je hieronder hoe de intakeprocedure eruit zal zien. Om er zeker van te zijn dat jij vol overgave de IT binnenstormt en te zorgen dat jij vanaf dag 1 op de juiste plek terecht komt, hebben wij onze intake in vier fasen verdeeld.

360 logo white

Presentatie

In een korte pitch van vijf minuten vertel je wie jij bent en wat je hiervoor allemaal gedaan hebt. Het is niet belangrijk als je geen achtergrond in de IT hebt. Jouw motivatie om in de IT te gaan werken des te meer. In deze pitch vertel jij dan ook wat jouw drijfveren zijn om de stap naar de IT te zetten.

360 logo black

CV bespreking

Nu nemen we samen jouw CV door. We kijken naar welke opleidingen en eventuele cursussen jij hebt gevolgd en welke werkervaring je tot nu toe hebt opgedaan. Vervolgens bespreken wij waar jouw interesses liggen.

360 logo white

Zoom gesprek

Met jouw vaste 360talent Recruiter ga jij alvast een intakegesprek voeren. Hierbij bootsen wij o.a. de daadwerkelijke intake na die jij op termijn gaat voeren met het bedrijf waar jij geplaatst gaat worden. Een goed begin is het halve werk en met deze voorbereiding helpen wij jou erbij om niets aan het toeval over te laten.

360 logo black

Evaluatie

Nu is het tijd om met elkaar de vooruitgang van de intake procedure te bespreken. We willen graag van jou horen hoe je vindt dat het tot nu toe gaat. Ook al mag je ons altijd bellen om al jouw vragen te stellen, tijdens het evaluatiemoment krijg je hier ruimschoots de gelegenheid voor.

Wat maakt werken bij 360talent dan zo óntzettend leuk?

Bij ons kun je jezelf zijn. En je krijgt de ruimte om jezelf te blijven.
We houden van een feestje en een borrel op zijn tijd. Een hechte club: thuis in IT en thuis bij elkaar.

Persoonlijke aandacht 100%
Je eigen route bepalen 100%
Toffe opdrachtgevers 100%
Officiële erkende IT-certificaten 100%

De uitstekende voorwaarden van het 360talent IT Traineeship

Alle opleidingen die je gaat volgen, betalen wij voor jou. Daarnaast geven wij jou een uitstekend startsalaris van € 1950,- per maand exclusief reiskosten.
Hier bovenop krijg je een studiebudget van € 2500,-. Dit studiebudget mag jij vrij besteden zolang het een IT gerelateerde opleiding of cursus betreft.
Al tijdens dit traineeship krijg je volop de kans om je door te ontwikkelen… dit zal direct van invloed zijn op jouw salaris. Heb je een examen gehaald? TOP! Dat ga je terugzien op je eerstvolgende loonstrookje!

Na het eerste half jaar krijg je de mogelijkheid om te kiezen voor een leaseauto.
Als je geen gebruik maakt van de mogelijkheid om je eigen lease auto te rijden, dan krijg je van ons een Cash-for-Car regeling om je bankrekening een boost te geven.

Kortom, dit bieden wij jou!

 • Salaris vanaf dag één, dat meegroeit met certificaten en werkervaring;
 • Tevens krijg je na de eerste 6 maanden de keuze tussen een leaseauto of mobiliteitsregeling. Kortom, wil je geen auto? Dan krijg je een vergoeding bovenop jouw salaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vakantiedagen;
 • Vakantiegeld;
 • Pensioenregeling;
 • Studiebudget van € 2500,-;
 • Mogelijkheid tot behalen van erkende IT-certificaten;
 • Persoonlijk leerplan;
 • Persoonlijke begeleiding door een van onze Talentmanagers;
 • Regelmatig borrels en uitjes vanuit 360talent georganiseerd;
 • De carrière in IT waar jij altijd al van hebt gedroomd.

>

Neem contact met ons op voor ons unieke 360talent IT Traineeship

Na afloop van het Traineeship zijn er volop kansen- en mogelijkheden om je zelf te blijven ontwikkelen én verder door te groeien. De IT sector is zo dynamisch waardoor carrièremogelijkheden en toekomstperspectieven eindeloos lijken te zijn.

Wil je meer weten over de mogelijkheden over het unieke 360talent IT Traineeship of wil je jouw interesse hiervoor kenbaar maken? Aarzel niet en bel, app of mail ons! 360talent is elke werkdag bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur. Dus zelfs in de avonduren staan we voor je klaar!

Adres Hoofdkantoor

Rendementsweg 31A
3641 SK Mijdrecht
Nederland

Contactgegevens
Medewerkers
Bedrijfsgegevens

360talent Professionals BV
Kvk: 82630704
BTW: NL.8585.16.263.B.01

  Door op de knop hierboven te klikken ga je akkoord met onze Privacyverklaring. Wij gebruiken jouw informatie alleen om contact met je op te nemen. Binnen 48 uur hoor je van ons!
  logo 2
  logo 4
  nen-4400-1
  ×

  Hallo!

  Bij 360talent houden we niet van lange sollicitatieformulieren. Stuur ons een berichtje we appen verder. Klik hieronder op ons logo en je krijgt meteen iemand op de whatsapp!

  ×