De wensen en behoeftes van de maakindustrie

Opgericht in 2018 door twee broers die gezamenlijk al tientallen jaren ervaring hebben in het detacheren van professionals, opereert 360talent vanuit de gedachte dat een detacheringsbureau meer kan zijn dan een zakelijke organisatie alleen. Met ons kenmerkende 360talentfamilie gedachtegoed heeft 360talent alleen al voor de maakindustrie een ervaren team van consultants beschikbaar die kunnen putten uit een decennialange ervaring.

Op Curaçao bevindt zich ons hechte team van sourcers en recruiters die dagelijks op zoek gaan naar de toppers voor de maakindustrie. Wanneer zij die hebben gevonden, worden deze techprofessionals vervolgens overgedragen aan één van onze consultants in Nederland. Verspreid over meerdere vestigingen in Nederland en ondersteund door onze senior consultants, zorgen onze consultants ervoor dat elke techneut op de juiste plek bij de juiste opdrachtgever terechtkomt. Afgestemd op de organisatie met elk haar eigen unieke wensen en behoeftes, levert 360talent de techneut voor elke organisatie in de food en non-foodindustrie.

De maakindustrie staat voor grote uitdagingen. De arbeidskrapte zorgt ervoor dat het steeds moeilijker wordt om de gewenste topkandidaat binnen te halen. De ontwikkelingen en mogelijkheden die de digitalisering en robotisering met zich meebrengen, verlangen een voortdurend aanpassingsvermogen van de huidige en komende generatie techneuten. 360talent heeft het selecteren van haar kandidaten op deze capaciteiten als één van haar kernwaarden gemaakt. Het credo “niemand is onmisbaar” is niet meer van deze tijd. Door het wegvallen van functies als gevolg van digitalisering en automatisering, komt er steeds meer verantwoordelijkheid op de schouders van de techprofessional terecht.

Of het nu gaat om procestechnologen of technisch operators, de maakindustrie verandert zo snel dat de techprofessional van nu met alle ontwikkelingen mee moet kunnen gaan. 360talent investeert daarom voortdurend in de ontwikkeling van al haar kandidaten. Wij bieden meer dan een techneut die slechts een functie invult. 360talent biedt een warm nest waaruit wij al onze kandidaten blijven ondersteunen, begeleiden en trainen voor alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen elk bedrijfsmodel van de food en non-foodindustrie. Die van nu en die van de toekomst.

Werving en selectie voor de maakindustrie

De arbeidsmarkt voor professionals die de maakindustrie nu zo hard nodig heeft is krap. Technische professionals zijn steeds moeilijker te vinden. Desalniettemin is 360talent nog steeds de betrouwbare businesspartner voor het leveren van techneuten voor de maakindustrie. Een eigenschap waar wij al jaren om bekend staan. Op Curaçao zetten onze sourcers en recruiters zich dagelijks in met het werven van de parels voor de maakindustrie. Dit hechte team opereert vanaf het Caribische eiland waarbij het selectieproces via internet, socials, LinkedIn, vacaturebanken en last but not least ons uitgebreide netwerk plaatsvindt. Wanneer onze recruiters eenmaal de juiste kandidaat hebben gevonden, neemt de 360talent familie in Nederland het van ze over.

Verspreid over meerdere vestigingen in Nederland gaan onze consultants met de voorgeselecteerde kandidaten aan de slag. Voor de maakindustrie heeft 360talent meerdere consultants in dienst die gespecialiseerd zijn in het werven van vakmensen expliciet voor de maakindustrie. Het 360talent team van consultants en senior consultants beschikken gezamenlijk over een decennialange ervaring voor het werven en selecteren van professionals specifiek voor de maakindustrie.

Onze kennis van de digitalisering en automatisering van productieprocessen in de maakindustrie gecombineerd met onze visie wat de toekomst allemaal voor de maakindustrie in petto heeft, maakt 360talent de ijzersterke businesspartner voor elke onderneming die actief is in de food en non-foodindustrie. Omdat geen bedrijf hetzelfde is, bieden wij voor elk bedrijf een op maat gemaakte detachering. Hieronder lees je welke diensten 360talent jou als opdrachtgever allemaal te bieden heeft met al jouw vraagstukken op het gebied van personele bezetting binnen het productieproces.

360 logo white

Co-sourcing

Bij Co-Sourcing gaan we verder dan het werven en selecteren van de geschikte kandidaat alleen. Wij nemen dan ook de begeleiding en de ontwikkeling van de techprofessional op ons. Hierbij kun je denken aan een inhouse constructie waarbij een 360talent consultant op de productielocatie aanwezig is. Met onze ervaring en kennis van de maakindustrie weten wij waar de wensen en behoeften van de maakindustrie op de korte termijn liggen. Met onze toekomstvisie waarin automatisering en digitalisering een cruciale rol gaan spelen, is 360talent ook op de lange termijn de beste businesspartner voor elk bedrijf in de maakindustrie.

360 logo black

Werving & Selectie

Onze werving en selectie procedure begint met een uitgebreid voorgesprek met jou als opdrachtgever. Met onze kennis, ervaring en toekomstvisie van de maakindustrie, maken wij een grondige analyse van jouw productieproces en van jouw wensen en behoeftes. Elke organisatie is uniek, zo ook jouw vraagstuk op het gebied van personele bezetting. 360talent werft en selecteert jouw kandidaten niet alleen op hun technische skills en vaardigheden, wij kijken ook naar de persoonlijkheid van de techneut. Op het moment dat wij de juiste techneut voor jou hebben gevonden, eindigt onze taak en neem jij de kandidaat rechtstreeks bij jou in dienst.

360 logo white

Detachering

Onvoorziene omstandigheden zijn inherent aan de maakindustrie. In het productieproces, maar ook binnen de personele bezetting.  Door langdurig verlof, plotseling ziekteverzuim of andere onvoorziene omstandigheden, kan jij van de ene op de andere dag over een spoedeisende vraag naar een ervaren techneut beschikken. En dan het liefst een techprofessional die er vanaf dag één staat. Met ons uitgebreide netwerk helpt 360talent jou graag om de openstaande functie binnen jouw productieproces zo snel mogelijk in te vullen. De contractduur wordt voorafgaand aan het dienstverband vastgesteld volgens een vast tarief zodat jij achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

360talent. De businesspartner voor de maakindustrie

Onze woorden staven wij met onze daden. Ons werk eindigt niet met het invullen van een functie. Daar begint het pas. 360talent onderscheidt zich onder andere van het gros van de Nederlandse detacheringsbureaus door onze één op één begeleiding van al onze professionals. Bij plaatsing van een kandidaat blijven wij onze professional minstens 1 jaar begeleiden. Na dat jaar laten wij onze vakmensen niet zomaar los. Wij streven ernaar die kenmerkende warme 360talentfamilie te zijn en te blijven voor al onze professionals. Voor zowel onze kandidaten uit het heden als die uit het verleden.

Indien gewenst blijft 360talent betrokken bij het opleiden van de techneuten bij de doorstroommogelijkheden die zij hebben in jouw organisatie. Van procesoperator tot plant manager, op elk niveau denken wij graag mee om het wervingsproces van jouw bedrijf te optimaliseren.

360talent biedt creatieve oplossingen om de kennis en ervaring in jouw organisatie te vergroten of juist te behouden. Heb je een vraagstuk over een werknemer die gedwongen met pensioen moet gaan, maar graag zou willen doorwerken? Op basis van een op maat gemaakte constructie houden wij deze vakmensen met al hun ervaring en kennis bij jou aan het werk.

De professionals die 360talent levert voor de maakindustrie

Geen organisatie is hetzelfde. 360talent levert derhalve meer dan een standaard kandidaat. Met onze kennis, ervaring en toekomstvisie voor de maakindustrie denken we graag mee met elk vraagstuk die jouw organisatie heeft op het gebied van personele bezetting.

De maakindustrie verlangt meer en meer naar vakkundige duizendpoten die over een uitstekende kennis van het digitalisering- en automatiseringsproces beschikken. Techneuten die over het inzicht en de expertise van het digitaliseringsproces beschikken om zelfstandig de sleutelposities in het productieproces te vervullen. Om productiestilstanden te voorkomen en adequaat te verhelpen wanneer zich die onverhoopt toch voordoen.

Behalve ervaring en inzicht werft 360talent haar kandidaten op een net zo belangrijk kenmerk: de motivatie om juist in de maakindustrie aan de slag te gaan. 360talent werft alle professionals mede op persoonlijkheid en de gedrevenheid om juist in de maakindustrie carrière te maken. Ervaren vakmensen geven jouw organisatie een kwaliteitsimpuls, gemotiveerde vakmensen des te meer.

360talent Academy voor de maakindustrie

Heb jij het personeel al in huis, maar heb je een vraagstuk over het opleiden van jouw technici? 360talent beschikt over veel opleidingsmogelijkheden om bestaand personeel bij en om te scholen. In 2023 doen we daar nog een grote schep bovenop wanneer we gaan starten met ons eigen opleidingsinstituut.

Met de 360talent Academy gaan we onze technische vakmensen zelf opleiden. Zo staat 360talent garant voor de kwaliteit van de opleiding en houden we de lijntjes met onze opdrachtgevers nog korter. Wij geloven dat 360talent en onze opdrachtgevers er op alle fronten op vooruit gaan als wij onze vakmensen zelf opleiden. Na een jarenlange voorbereiding zal in 2023 de 360talent Academy een feit worden! Neem contact met ons op als je meer wilt weten over alle mogelijkheden die 360talent te bieden heeft op het gebied van scholing en cursussen voor jouw personeel.

Neem contact met ons op

Als jij ondersteuning nodig hebt bij je personele bezetting, helpt 360talent jou daar graag bij. Met onze ervaring, kennis en toekomstvisie zijn wij jou graag van dienst bij elk vraagstuk die jij maar hebt op het gebied van recruitment binnen de procesindustrie. Of het nu gaat om een kortdurende strategische bezetting of een permanente operationele bezetting, met onze expertise van de maakindustrie denken wij graag met jou mee!

360talent werkt niet volgens een vast patroon. Wij opereren vanuit de gedachte dat elk bedrijf uniek is. Vanuit dat perspectief analyseren wij jouw organisatie om vervolgens een plan van aanpak op te stellen. Zo komt er voor jouw organisatie een op maat gemaakte oplossing tot stand.

Hieronder zie je op welke manieren je allemaal contact met ons kunt opnemen. Neem contact met ons op als je meer wilt weten wat 360talent voor jou als opdrachtgever in de maakindustrie allemaal kan betekenen!

Adres Hoofdkantoor

Rendementsweg 31A
3641 SK Mijdrecht
Nederland

Contactgegevens
Medewerkers
Bedrijfsgegevens

360talent Professionals BV
Kvk: 82630704
BTW: NL.8585.16.263.B.01

  Door op de knop hierboven te klikken ga je akkoord met onze Privacyverklaring. Wij gebruiken jouw informatie alleen om contact met je op te nemen. Binnen 48 uur hoor je van ons!

  logo 2
  logo 4
  nen-4400-1
  ×

  Hallo!

  Bij 360talent houden we niet van lange sollicitatieformulieren. Stuur ons een berichtje we appen verder. Klik hieronder op ons logo en je krijgt meteen iemand op de whatsapp!

  ×