Volledig gericht op het vinden van jouw baan

Wij werven en selecteren technisch specialisten voor bedrijven in de maakindustrie. Dat betekent dat jij centraal staat in onze aanpak en dat wij ons alleen maar bezighouden met technische functies. Wij zijn sterk in het bemiddelen van technici in de Maak & Food Industrie. Onze kennis van de maak en food industrie en onze ervaring op de technische arbeidsmarkt combineren wij met het netwerk van 360talent. Wij zorgen ervoor dat jouw verhaal en ambitie worden vertaald naar een nieuwe technische baan in ons netwerk.

De ervaring die we voor 360talent opdeden in recruitment, maakt dat we precies weten hoe wij willen werken. We gaan terug naar de basis: jou bemiddelen zonder poespas. Bij 360talent communiceren wij direct en transparant, zo weet jij altijd waar je aan toe bent. Uit alle vacatures en kansen die wij uit ons netwerk krijgen, selecteren wij samen met jou de positie die het beste past bij jou.

Je maakt niet zomaar de overstap naar een andere baan, toch wil je iets anders; iets meer of ben je gewoon toe aan de volgende stap. Om je goed te oriënteren, de juiste afwegingen te kunnen maken en om jou gericht van dienst te zijn, gaan wij in gesprek met jou. Je krijgt alle ruimte om ons te laten weten wat je zoekt en welke competenties jij bezit. Overdag lastig in te plannen? Dan doen we dit toch gewoon in de avond!

De intake procedure

Enthousiast geworden over wat wij voor jou kunnen betekenen?
Maak dan vandaag nog jouw interesse kenbaar door ons te benaderen. 
We vertellen je hieronder hoe de intakeprocedure eruit zal zien. Om er zeker van te zijn dat jij vol overgave bij ons aan de slag gaat, hebben wij onze intake in vier fasen verdeeld.

360 logo white

Presentatie

In een korte pitch van vijf minuten vertel je wie jij bent en wat je hiervoor allemaal gedaan hebt. In deze pitch vertel jij dan ook wat jouw drijfveren zijn om de volgende stap in de Maakindustrie te zetten.

360 logo black

CV bespreking

Nu nemen we samen jouw CV door. We kijken naar welke opleidingen en eventuele cursussen jij hebt gevolgd en welke werkervaring je tot nu toe hebt opgedaan. Vervolgens bespreken wij waar jouw interesses liggen.

360 logo white

Zoom gesprek

Met jouw vaste 360talent Recruiter ga jij alvast een intakegesprek voeren. Hierbij bootsen wij o.a. de daadwerkelijke intake na die jij op termijn gaat voeren met het bedrijf waar jij geplaatst gaat worden. Een goed begin is het halve werk en met deze voorbereiding helpen wij jou erbij om niets aan het toeval over te laten.

360 logo black

Evaluatie

Nu is het tijd om met elkaar de vooruitgang van de intake procedure te bespreken. We willen graag van jou horen hoe je vindt dat het tot nu toe gaat. Ook al mag je ons altijd bellen om al jouw vragen te stellen, tijdens het evaluatiemoment krijg je hier ruimschoots de gelegenheid voor.

Wat maakt werken bij 360talent dan zo óntzettend leuk?

Bij ons kun je jezelf zijn. En je krijgt de ruimte om jezelf te blijven.
We houden van een feestje en een borrel op zijn tijd. Een hechte club: thuis in de techniek en thuis bij elkaar.

Persoonlijke aandacht
Je eigen route bepalen
Toffe opdrachtgevers

Waarom kiezen voor 360talent

Verschillende bedrijven in de Food, Pharma en overige maakindustrie zijn met 360talent een samenwerking aangegaan om voor hun de beste talenten aan te trekken. Als specialist kennen wij de verschillen tussen de verschillende sectoren en type functies waardoor wij de juiste rol voor jou kunnen vinden. Daarnaast denken wij graag vanuit ‘groeipaden’ en denken wij mee met de opbouw van jouw carrière.

Wij hebben gave functies voor specialisten die graag orde op zaken stellen, voor monteurs die het liefst van de ene naar de andere storing vliegen, maar ook voor de maintenance coördinatoren die specialist zijn in het organiseren en inregelen van het onderhoud. Ben jij klaar voor jouw volgende stap? 

Vacatures

Bij 360talent is van alles te doen. We staren ons niet blind op je CV.
Als jij gelooft dat je het kan, dan horen wij graag jouw verhaal en zien je sollicitatie met plezier tegemoet!

Er zijn momenteel geen vacatures.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je jouw interesse kenbaar maken? Aarzel niet en bel, app of mail ons! 360talent is elke werkdag bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur. Dus zelfs in de avonduren staan we voor je klaar!

Adres Hoofdkantoor

Rendementsweg 31A
3641 SK Mijdrecht
Nederland

Contactgegevens
Medewerkers
Bedrijfsgegevens

360talent Professionals BV
Kvk: 82630704
BTW: NL.8585.16.263.B.01

  Door op de knop hierboven te klikken ga je akkoord met onze Privacyverklaring. Wij gebruiken jouw informatie alleen om contact met je op te nemen. Binnen 48 uur hoor je van ons!
  logo 2
  logo 4
  nen-4400-1
  ×

  Hallo!

  Bij 360talent houden we niet van lange sollicitatieformulieren. Stuur ons een berichtje we appen verder. Klik hieronder op ons logo en je krijgt meteen iemand op de whatsapp!

  ×