360talent Projecten, vertrouwd werk uitbesteden

360talent Projecten is een specialist voor de onder aanneming van de middelgrote- en de grotere projecten op het gebied van personeel. Met slim- en efficiënt werken ondersteunen wij verschillende organisaties. ‘Risico vermijden door risico spreiden.’ Dit is een bekend gezegde en daarom zoek je permanent naar een betrouwbare en ervaren partij om je project aan uit te besteden. Die zoektocht start én eindigt succesvol met dé specialist in het uitbesteden van werk: 360talent Projecten BV.

Voor een groot aantal van onze opdrachtgevers zijn wij een betrouwbaar aanspreekpunt voor de geslaagde uitbesteding van het personele gedeelte van een project. Via ons uitgebreide netwerk brengen wij je in contact met bij ons bekende, betrouwbare én bewezen specialisten. Wanneer je een nieuwe opdracht krijgt, maar eigenlijk de capaciteit niet hebt (of wilt hebben) om deze projecten uit te voeren, kunnen wij om tafel om dit voor je te realiseren. 

Wij werken dus niet alleen op basis van gewerkte uren maar kunnen ook op basis van een aanneemsom. Dit betekent ook dat wij als onderaannemer in de boeken kunnen worden opgenomen en niet als personeelsleverancier. In overleg bepalen wij op basis waarvan wij de kosten bepalen. Dit alles terwijl jullie gebruikelijke processen blijven zoals ze zijn. 

De werkzaamheden die 360talent Projecten kan uitvoeren

Door de gunstige ligging van onze vestigingen en de aard van onze werkzaamheden bedienen wij bedrijven uit het gehele land. Door het team van 360talent Projecten worden voor bedrijven in het gehele land vele werkzaamheden uitgevoerd. Hierbij een greep uit de mogelijkheden!

360 logo white

Installatietechniek

Wij leveren álles op gebied van installatietechniek. We hebben partners met verschillende specialisaties, zodat we voor onze opdrachtgevers de meest uiteenlopende werkzaamheden kunnen uitvoeren. 

360 logo black

Retail Support

Dagelijks helpen wij retailorganisaties uit de brand die (dringend) professionele hulp nodig hebben bij de verbouwing van hun vestiging, de inventarisatie van voorraad of producten of het onderhoud van installaties.

360 logo white

Facilitaire diensten

Wij leveren huismeesters, wijkbeheerders, buurtbeheerders en technische diensten voor bijvoorbeeld woningcoöperaties, vastgoedondernemers en Vereniging van Eigenaren (VVE). 

Waarom kiezen voor 360talent Projecten?

Door jouw projecten uit handen te nemen kunnen wij doen wat wij het liefste doen: zorgen dat ieder project zorgeloos en op een persoonlijke en kundige manier verloopt. Benieuwd wat ons kenmerkt?

Ontzorgen
Meer projecten tegelijk kunnen uitvoeren
Snelheid en stabiliteit in voortgang
Duidelijkheid in kosten

Onze kwaliteits- en veiligheidsproces

Bij 360talent Projecten staat kwaliteit en veiligheid voorop, alle werkzaamheden worden in een veilige situatie uitgevoerd. Al onze partners zijn in het bezit van een Vca-certificaat en zijn een door Sterk in erkend elektrotechnisch- en zonnepanelen installateur.

Door de juiste combinatie te maken van ervaren vakmensen zijn wij in staat om de kwaliteit van het werk te waarborgen. Dit doen wij ook door middel van strenge controle op de kwaliteit door vastlegging in (foto-)rapportages, het bijhouden van een digitale kwaliteitsmap en controlerondes op locatie door de partner, adviseur en met de opdrachtgever.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je jouw project met ons bespreken? Aarzel niet en bel, app of mail ons! 360talent Projecten is elke werkdag bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur. Dus zelfs in de avonduren staan we voor je klaar!

Adres Hoofdkantoor

Rendementsweg 31A
3641 SK Mijdrecht
Nederland

Contactgegevens
Medewerkers
Bedrijfsgegevens

360talent Projecten BV
Kvk: 82630070
BTW: NL.8585.16.263.B.01

  Door op de knop hierboven te klikken ga je akkoord met onze Privacyverklaring. Wij gebruiken jouw informatie alleen om contact met je op te nemen. Binnen 48 uur hoor je van ons!

  logo 2
  logo 4
  nen-4400-1
  ×

  Hallo!

  Bij 360talent houden we niet van lange sollicitatieformulieren. Stuur ons een berichtje we appen verder. Klik hieronder op ons logo en je krijgt meteen iemand op de whatsapp!

  ×