360talent Projecten, vertrouwd werk uitbesteden

360talent Projecten is een specialist in de onder aanneming van de middelgrote- en de grotere Installatiebureaus. Met slim- en efficiënt werken ondersteunen wij hen. ‘Risico vermijden door risico spreiden.’ Dit is een bekend gezegde bij bedrijven in de installatiebranche. Daarom zoek je permanent naar betrouwbare en ervaren onderaannemers om delen van je project aan uit te besteden. Die zoektocht start én eindigt succesvol met dé specialist in het uitbesteden van werk: 360talent Projecten BV.

Voor een groot aantal van onze opdrachtgevers zijn wij een betrouwbaar aanspreekpunt voor de geslaagde uitbesteding van één of meerdere onderdelen van een installatie project. Via ons uitgebreide netwerk brengen wij je in contact met bij ons bekende, betrouwbare én bewezen specialisten. Wanneer je een nieuwe opdracht aanvraag krijgt, maar eigenlijk de capaciteit niet hebt (of wilt hebben) om deze projecten uit te voeren, kunnen wij om tafel om dit voor je te realiseren. De voorbereidingen gaan zoals je gewend bent. Wij werken op basis van jouw tekeningen en calculaties en op basis hiervan wordt ook de aanneemsom bepaald.

Wij werken dus niet op basis van gewerkte uren maar op basis van een aanneemsom. Dit betekent ook dat wij als onderaannemer in de boeken kunnen worden opgenomen en niet als personeelsleverancier. In overleg bepalen wij op basis waarvan wij de kosten bepalen. Gangbaar is een meter/stukprijs, afhankelijk van de situatie op locatie. Dit alles terwijl jullie gebruikelijke processen blijven zoals ze zijn. Denk hierbij aan inkoop materialen, werkvoorbereiding, meer- en minder werk etc.

De diensten die 360talent Projecten te bieden heeft

Door de gunstige ligging van onze vestigingen en de aard van onze werkzaamheden bedienen wij installatiebedrijven uit het gehele land. Door het team van 360talent Projecten worden voor installatiebedrijven in het gehele land de volgende werkzaamheden uitgevoerd. En daar zijn wij enorm trots op!

360 logo white

Elektrotechnisch

Met alle kennis en vaardigheden in huis zijn wij in staat je te bedienen. Van uitwerking PVE tot en met de realisatie, voor alle voorkomende installaties van je project.

360 logo black

Multidisciplinair

Samen met onze partners voor disciplines als Werktuigbouwkundig, Bouwkundig, Sanitair en Waterzijdig zijn wij in staat ook multidisciplinair te installeren waarbij wij zelf penvoerder zijn als single point of contact naar opdrachtgevers.

360 logo white

Projectondersteuning

Naast fysiek ondersteuning zijn wij ook in staat om je te ondersteunen met bedrijfsbureau activiteiten zoals calculatiewerk, engineering, CAD-tekenwerk en Projectmanaging. Zowel resultaat gebonden alsmede op regie basis ondersteunen wij.

Waarom kiezen voor 360talent Projecten?

Door jouw projecten uit handen te nemen kunnen wij doen wat wij het liefste doen: zorgen dat ieder project zorgeloos en op een persoonlijke en kundige manier verloopt. Benieuwd wat ons kenmerkt?

Ontzorgen
Meer projecten tegelijk kunnen uitvoeren
Snelheid en stabiliteit in voortgang
Duidelijkheid in kosten

Onze kwaliteits- en veiligheidsproces

Bij 360talent Projecten staat kwaliteit en veiligheid voorop, alle werkzaamheden worden in een veilige situatie uitgevoerd. Al onze partners zijn in het bezit van een Vca-certificaat en zijn een door Sterk in erkend elektrotechnisch- en zonnepanelen installateur.

Door de juiste combinatie te maken van ervaren vakmensen zijn wij in staat om de kwaliteit van het werk te waarborgen. Dit doen wij ook door middel van strenge controle op de kwaliteit door vastlegging in (foto-)rapportages, het bijhouden van een digitale kwaliteitsmap en controlerondes op locatie door de monteur, adviseur en met de opdrachtgever.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je jouw project met ons bespreken? Aarzel niet en bel, app of mail ons! 360talent Projecten is elke werkdag bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur. Dus zelfs in de avonduren staan we voor je klaar!

Adres Hoofdkantoor

Rendementsweg 31A
3641 SK Mijdrecht
Nederland

Contactgegevens
Medewerkers
Bedrijfsgegevens

360talent Projecten BV
Kvk: 82630070
BTW: NL.8585.16.263.B.01

  Door op de knop hierboven te klikken ga je akkoord met onze Privacyverklaring. Wij gebruiken jouw informatie alleen om contact met je op te nemen. Binnen 48 uur hoor je van ons!
  logo 2
  logo 4
  nen-4400-1
  ×

  Hallo!

  Bij 360talent houden we niet van lange sollicitatieformulieren. Stuur ons een berichtje we appen verder. Klik hieronder op ons logo en je krijgt meteen iemand op de whatsapp!

  ×