Grow your company

Als je een interim recruiter overweegt is dat waarschijnlijk omdat een recruiter is vertrokken, tijdelijk is weggevallen of omdat de organisatie harder groeit dan het huidige recruitmentteam aankan. Onze Recruitment Process Outsourcing oplossing lost dit soort uitdagingen voor jou op.
We doen het samen en zorgen dat jij de beste mensen voor jouw organisatie aantrekt tegen de laagste kosten.

Recruitment Process Outsourcing (RPO) is totaal iets anders dan Interim Recruitment. Met RPO zijn wij écht onderdeel van jouw bedrijf en bedrijfscultuur. We bouwen samen en zijn samen succesvol. Om succesvol te zijn, moet je continu actief zijn in de markt en met een RPO recruiter ben je hiervan verzekerd. Ook ben je minder kwetsbaar als iemand vertrekt, het resultaat is dat alle kennis over recruitment goed bewaard blijft.

Alle data zijn en blijven exclusief jouw eigendom. Kosten gaan omlaag, snelheid, kwaliteit en resultaat gaan omhoog.

Wij zijn de enige gespecialiseerde RPO dienstverlener in Nederland die zich volledig richt op de Maakindustrie en (Installatie)techniek.

Pricing

Ben jij op zoek naar nieuwe medewerkers? Een, tien of honderd? Wij zoeken, vinden en verleiden ze om bij jou aan de slag te gaan. Wij bieden recruitment oplossingen op maat. Zo hebben wij gespecialiseerde (interim) recruiters en geloven wij in Recruitment Process Outsourcing, maar dan net even anders.

Op jaarbasis liggen onze kosten lager dan wanneer je talent werft via werving en selectie of met een vaste recruiter in huis. Bij ons maak je namelijk gebruik van onze kennis, onze mensen én onze middelen, alleen wanneer het nodig is. En dat altijd voor een fixed fee per plaatsing.

360 logo white

€ 8.000

Salaris € 2.500 tot € 3.500

50% factuur bij het uitzetten van de vacature
50% bij het invullen van de vacature
Bedragen exclusief BTW

360 logo black

€ 9.000

Salaris € 3.500 tot € 5.000

50% factuur bij het uitzetten van de vacature
50% bij het invullen van de vacature
Bedragen exclusief BTW

360 logo white

€ 11.000

Salaris > € 5.000

50% factuur bij het uitzetten van de vacature
50% bij het invullen van de vacature
Bedragen exclusief BTW

Het geheim van 360talent

Daar wikkelen wij geen doekjes om. De basis van Recruitment Process Outsourcing begint bij opstellen van een plan. Maar alles valt of staat bij de goede uitvoering van de strategie. Het geheim van RPO recruitment zijn de Recruiters van 360talent én het feit dat zij allemaal kunnen samenwerken.

Het is een collectief geheugen dat samen goed is voor 250 jaar recruitment ervaring. Welke aanpak werkt het beste in jouw markt, op welke kanalen ben jij het meest succesvol met sourcing of welke tools kan het beste inzetten om je proces van begin tot eind goed in richten. Onze werknemers hebben het antwoord.

We werven uit naam van jouw organisatie en bouwen mee aan jouw werkgeversmerk.
Continuïteit. 24 uur per dag 7 dagen per week zijn wij actief in de markt.
Kandidaten zijn exclusief voor jouw organisatie.
Expertise. 360talent is expert van het hele recruitmentproces o.a. jobmarketing, employer branding, selectie en onboarding.
Teamwerk. Je hebt één aanspreekpunt maar een team van meerdere recruiters die de uitvoering doen.
Transparantie. Heldere en meetbare afspraken en rapportages.
Flexibiliteit. RPO bij 360talent is schaalbaar en biedt structuur voor de toekomst en is gemakkelijk over te dragen.

Recruitment Process Outsourcing door 360talent

Wanneer je overweegt om 360talent te kiezen als Recruitment Process Outsourcing partner, gaan we uiteraard eerst persoonlijk met jou in gesprek. Hierin kunnen we de mogelijkheden bespreken, het budget vaststellen en uitzoeken wat jouw organisatie nodig heeft in een RPO samenwerking. Op basis van dit gesprek kunnen we je een gedegen voorstel doen. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op en brengen we in kaart welke specifieke werkzaamheden we voor jouw organisatie kunnen verrichten. Mocht je kennis willen maken met jouw mogelijke RPO team, kan dit natuurlijk ook. 

Nadat we hebben geproost op een succesvolle toekomstige samenwerking kunnen wij aan de slag met het recruitmentproces. Regelmatig bieden we inzicht in de resultaten en rapporteren we de KPI’s en doelen: je blijft dus continu op de hoogte. Ook kijken we regelmatig of jouw behoefte nog aansluit op de huidige samenstelling van het RPO project: we kunnen de grootte hiervan namelijk op- en afschalen en zijn zo in staat flexibel te werk gaan. 

Neem contact met ons op

Wil jij ook een RPO samenwerking die naadloos aansluit op jouw wensen? Aarzel niet en bel, app of mail ons vooreen passende oplossing voor jouw recruitment vraagstuk. 360talent is elke werkdag bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur. Dus zelfs in de avonduren staan we voor je klaar!

Adres Hoofdkantoor

Rendementsweg 31A
3641 SK Mijdrecht
Nederland

Contactgegevens
Medewerkers
Bedrijfsgegevens

360talent Projecten BV
Kvk: 82630070
BTW: NL.8585.16.263.B.01

  Door op de knop hierboven te klikken ga je akkoord met onze Privacyverklaring. Wij gebruiken jouw informatie alleen om contact met je op te nemen. Binnen 48 uur hoor je van ons!

  logo 2
  logo 4
  nen-4400-1
  ×

  Hallo!

  Bij 360talent houden we niet van lange sollicitatieformulieren. Stuur ons een berichtje we appen verder. Klik hieronder op ons logo en je krijgt meteen iemand op de whatsapp!

  ×